Wie is Pakkende Slogans

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Jasper Doon.


Na ruim 11 jaar te hebben gewerkt bij verschillende verzekeringsmaat-schappijen vond ik het tijd worden voor iets anders. Het schrijven van teksten/gedichten en het bedenken van catchy slogans is altijd al een hobby van me geweest. Het kostte me dan ook vrij weinig moeite om op de vraag: “Wat wil ik gaan doen?” antwoord te geven, SCHRIJVEN!

Bij mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid aangeboden om samen met de marketingafdeling een brochure te schrijven voor een nieuw te voeren pensioenproduct. Het werken aan de brochure gaf me een erg goed gevoel en toen deze klaar was kreeg ik veel waardering en schouderklopjes van mijn collega’s.

Vrijwel direct daarna ben ik begonnen aan een zelfstudie, NIMA-A. Dit omdat het een hele stabiele en brede basis is. Het NIMA-A diploma heb ik behaald en was best een aardige kluif. Te meer omdat ik compleet blanco met deze studie begon naast mijn fulltime baan. Na de opleidingen en cursussen op het gebied van levensverzekeringen en pensioenen was NIMA-A iets heel verfrissends.

 

Jasper

Tijdens de NIMA-A studie voelde ik me erg aangetrokken door de aspecten Communicatie en Reclame en wilde me hier verder in verdiepen. Als opleiding ben ik begonnen aan NIMA-A Communicatie. Erg interessant en leuk. Ik had er dan ook geen enkele moeite mee om hier menig avonduur en weekend aan te besteden. Het resultaat mocht er zijn, geslaagd met een mooie 7!

Om werkervaring op te doen ben ik gaan schrijven. Ik ben begonnen met het schrijven van een aantal teksten voor verkoopadvertenties en internetsites. Daarnaast herschrijf en optimaliseer ik bestaande teksten. Op deze manier hoop ik een portfolio op te kunnen bouwen waarmee ik kan laten zien wat ik kan en doe. Met als doel van mijn grootste hobby mijn werk maken.