Diensten

Pakkende Slogans schrijft graag een gedegen tekst voor uw site, visitekaartje, flyer, folder, reclamebord of relatiegeschenk.


Internet teksten Drukwerk teksten
Internet teksten
Een goede tekst op uw site is van levensbelang. Allereerst dient u gemakkelijk te vinden te zijn via de zoekmachines. Gebruikers van het internet hebben in veel gevallen een zoekmachine zoals Google als startpagina van hun webbrowser. Dit is uw eerste kans om contact te krijgen met uw doelgroep. Dit is slechts een begin. De bezoeker van uw site is namelijk de baas en kan deze site met één muisklik afsluiten/verlaten. De kans dat (potentiele) kopers vroegtijdig, dus zonder iets te kopen of verdere stappen te ondernemen, uw site verlaten levert niks op.
Drukwerk teksten
Wilt u op de traditionele manier uw doelgroep bereiken? Voor bijvoorbeeld uw visitekaartje, flyer, folder, reclamebord, of relatiegeschenk verzorg ik graag een mooie tekst/slogan. Pakkende Slogans zal op deze manier proberen om van de lezer een koper te maken. Drukwerk wordt anders gelezen dan de teksten op internetsites. De oud papierbak mag niet het eindstation zijn van uw kennisgeving.

Een aantrekkelijk verhaal en goede, scherpe en vooral duidelijke informatie zal zijn bijdrage leveren in de overtuiging van de bezoeker om uw product te kopen. Door de juiste woorden en een pakkende tekst te combineren zorgt Pakkende Slogans voor een grote(re) naamsbekendheid voor uw product of dienst van uw onderneming.

Of het nu gaat om een tekst voor uw site of voor traditioneel reclamewerk, Pakkende Slogans zal beginnen met zich te verdiepen in uw onderneming, uw producten of diensten die u als bedrijf voert, uw doelgroep etc. Na deze zaken helder te hebben gekregen gaat Pakkende Slogans voor u aan de slag. Na een eerste uitwerking zal ik dit met u bespreken en waar gewenst kunnen er aanpassingen gedaan worden.